اگه آزمون تیزهوشان داری این مقاله براب توعه!
دوست خوبم، سلام!
الان که داری این مقاله را میخوانی برای رسیدن به آرزوها و رویاهات، کلی برنامه چیدی.باید بهت بگم که تو واسه رسیدن به گنجی که در انتظارته به یه نقشه راه درست و حسابی احتیاج داری. اون نقشه ای که دنبالشی اینجاست؛ ما اینجاییم تا بهت نقشه راه لازم را ارائه بدیم و باهم به آرزوها و رویاهایت دست پیدا کنیم.
تیزهوشان را انتخاب می کنم، چون:
- تدریس توسط معلمان با سابقه و نمونه: معلمان مدارس تیزهوشان عموماً با تجربهای طولانی در تدریس دانش آموزان با هوش و استعداد بالا هستند که میتوانند بهترین روشهای آموزشی را به کار ببرند.
- استفاده دانش آموزان از تمام (یا بیشتر) توانایی ذهنی: در مدارس تیزهوشان، دانش آموزان با هوش و استعداد بالا، قادر به بهرهبرداری از تمام تواناییها و ظرفیتهای ذهنی خود هستند.
- هدر نرفتن زمان و اوقات بیکاری کمتر: در مدارس تیزهوشان، زمان دانش آموزان بهینهسازی شده و از هدر رفتن زمان و اوقات بیکاری کمتری برخوردارند.
- تجلی خلاقیت و استعداد های برتر: در مدارس تیزهوشان، دانش آموزان با استعداد بالا، میتوانند خلاقیت خود را به خوبی بیان کنند و به نحو بهتری از استعدادهایشان استفاده کنند.
- توجه ویژه و قابل توجه به وضعیت عاطفی، اجتماعی، ذهنی و تحصیلی دانش آموزان: در مدارس تیزهوشان، به وضعیت عاطفی، اجتماعی، ذهنی و تحصیلی دانش آموزان به صورت ویژه توجه میشود تا بتوانند در بهترین حالت ممکن، به تحصیل خود ادامه دهند.
- وجود فضای رقابتی و انگیزه مضاعف برای تحصیل بین دانش آموزان: در مدارس تیزهوشان، فضای رقابتی و انگیزه مضاعف برای تحصیل بین دانش آموزان فراهم میشود که این امر باعث بهبود عملکرد و موفقیت دانش آموزان میشود.
- ارائه مشاوره تحصیلی برای دانش آموزان و والدین: در مدارس تیزهوشان، علاوه بر آموزش، مشاوره تحصیلی برای دانش آموزان و والدین نیز فراهم میشود.
- استفاده از برنامه آموزشی ویژه و برگزاری کلاس های آموزشی خاص: در مدارس تیزهوشان، برنامههای آموزشی و کلاسهای خاص آموزشی برای دانش آموزان با هوش و استعداد بالا تدارک دیده شده است که باعث بهبود عملکرد و موفقیت آنها میشوند. همچنین، این مدارس به دانش آموزان کمک میکنند تا در آزمونها و امتحانات ورودی دانشگاههای برتر کشور و خارج از کشور موفقیت بیشتری داشته باشند.
نقشه راه تیز هوشانی شدن ششمی ها
متقاضیان ثبت نام در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم، باید در این آزمون به دو دفترچه پاسخ دهند که نکات و باحث این دفترجه ها به شرح زیر است:
دفترچه اول (هوش و استعداد تحلیلی):
شامل 60 سوال و 75 دقیقه زمان است. این دفترچه 66 درصد از نمره آزمون را به خود اختصاص داده است.
سر فصل ها:
هوش کلامی: در 4 سال اخیر،این سر فصل، به طور میانگین 19 سوال را به خود اختصاص داده است که چیزی حدود 33 درصد از دفترچه اول است و همینطور روند تغییرات این سرفصل در 4 سال اخیر در حال افزایش است. در این قسمت سوالاتی در رابطه با درک مطلب، پاراگراف سازی، جمله سازس، رمزگشایی و رمزگذاری، واژه سازی، دسته بندی واژه، جای گذاری واژه و حروف در عبارت، تناسب میان واژگان (ظاهری و مفهومی)، توصیف واژه، مترادف و متضاد، حروف بهم ریخته، الگوی حروف الفبا و… پرسیده می شود.
هوش تصویری: در 4 سال اخیر،این سر فصل، به طور میانگین 13 سوال را به خود اختصاص داده است که چیزی حدود 22 درصد از دفترچه اول است. روند تغییرات این سر فصل در 4 سال اخیر ثابت بوده است. در ین قسمت سوالاتی در رابطه با شکل متفاوت، شکل مشابه، شکل متناسب، ماتریس، دنباله شکل ها، شکل پنهان، موقعیت نقطه، پازل، کشف رمز، اجرای قاعده و قانون، بررسی وجود اجزای شکل و… مطرح می شود.
هوش تجسمی: در 4 سال اخیر،این سر فصل، به طور میانگین 9 سوال را به خود اختصاص داده است که چیزی حدود 15 درصد از دفترچه اول است و همینطور روند تغییرات این سرفصل در 4 سال اخیر در حال افزایش است.در این قسمت سوالاتی در رابطه با دوران، انعکاس(قرینه یابی)، مکعب، تاس، سطع قطع حاصل از برش، شطوح تماس، نمای دوبعدی یک جسم، عبور از حفره، گسترده یکحجم سه بعدی ناشناخته، کاغذ شفاف، کاغذ و تا، غلتاندن مکعب، سوراخ و برش کاغذ، مساحت سطح رنگی و… پرسیده می شود.
هوش ریاضی: در 4 سال اخیر،این سر فصل، به طور میانگین 10 سوال را به خود اختصاص داده است که چیزی حدود 16 درصد از دفترچه اول است و همینطور روند تغییرات این سرفصل در 4 سال اخیر در حال کاهش است. در این قسمت سوالاتی در رابطه با اعداد طبیعی و مسائل آن ، اعدا صحیح و مسائل آن، اعداد کسری و مسائل آن، میانگین و مسائل آن، اعدا اعشاری و مسائل آن، محور های مختصات، اصل لانه کبوتری، میانگین، الگوها، اصل ضرب و اصل جمع، تراز و تعادل، ماز ها و مسیر ها، موقعیت اعداد، ماشین های ورودی و خروجی، روش های حل مسئلهف مسائل خلاقیتی، مربع وقفی، سکه و توزین، مسائل ساعت، لوله ها و جریان ها، مسائل پرتکرار، مساحت و سرعت، رمز گشایی ریاضی، تئوری بازی، عدد نویسی، درصد، نسبت و تناسب و… مطرح می شوند.
هوش منطقی: در 4 سال اخیر،این سر فصل، به طور میانگین 8 سوال را به خود اختصاص داده است که چیزی حدود 22 درصد از دفترچه اول است و همینطور روند تغییرات این سرفصل در 4 سال اخیر در حال افزایش است. در این قسمت سوالاتی در رابطه با تحلیل اطلاعات مسئله، روابط علت و معلولف راست و دروغ، نسبت های فامیلی، روز های هفته، ماه و سال، نمودار ون، کفایت داده ها، جهت یابی، کلید و لامپ جهت عملکرد کلی برق، دوربین مدار بسته و… پریده می شود.
هوش تجربی: در 4 سال اخیر،این سر فصل، به طور میانگین فقط 1 سوال را به خود اختصاص داده است که چیزی حدود 2 درصد از دفترچه اول است و همینطور روند تغییرات این سرفصل در 4 سال اخیر در حال کاهش است. در این قسمت سوالاتی حول محور ابزار شناسی، انواع نیرو و انرژی، اهرم ها، چرخ دنده ها و ماشین ها، مسائل مربوط به پر شدن ظرف ها، نقشه های هوایی ساختمانی و شهری، مدار منطقی، آهنربا، فنرها و…پرسیده می شود.
دفترچه دوم (سرعت و دقت):
شامل 60 سوال و 25 دقیقه زمان است. این دفترچه 34 درصد از نمره آزمون را به خود اختصاص داده است که شامل سوالاتی جهت سنجش سرعت کلامی، سرعت محاسباتی، سرعت کدگذاری و رمز گشایی، سرعت تصویری و تجسمی است.